Blom Kartan toimitusjohtaja siirtyy Suomen Olympiakomiteaan

12.05.2017

Blom Kartta haluaa tiedottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen, että yrityksen toimitusjohtaja Mikko Salonen on valittu Suomen Olympiakomitean uudeksi toimitusjohtajaksi ja pääsihteeriksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään elokuun puolivälissä. Tällä muutoksella ei ole vaikutusta Blom Kartan liiketoimintaan, joka jatkuu kuten ennenkin. Mikko Salonen on käytettävissänne elokuulle asti.

“Mikko Salonen on tehnyt erinomaista työtä Blom Kartan kehittämiseksi, erityisesti myyntiin ja toiminnan laatuun keskittyen. Blom Kartta on omalla liiketoiminta-alueellaan ainoa ISO 9001:2015 sertifioitu suomalainen yritys”, Blom Kartan hallituksen puheenjohtaja ja TerraTec-konsernin pääjohtaja Øivind Aase kertoo.

”On meille erittäin harmillista, että Mikko Salonen jättää yrityksen, mutta olemme kiitollisia niistä ponnisteluista, joita hän on tehnyt yrityksen eteen, ja aikamoisen ylpeitä siitä, että Olympiakomitean tuleva toimitusjohtaja tulee henkilöstöstämme. Onnittelemme häntä ja toivotamme Mikolle kaikkea hyvää uudessa tehtävässä.”

Blom Kartta on jo käynnistänyt toimenpiteet uuden toimitusjohtajan löytämiseksi. Blom Kartan myynti- ja asiakaspalvelutiimi on käytettävissänne ja palveluksessanne.

Blom Kartan myynti- ja asiakaspalvelutiimi:

Jukka Erkkilä, p. 040 823 6778

Lasse Turunen, p. 050 491 5180

Petteri Ryönänkoski, p. 040 092 8739

Mikko Salonen, p. 040 5410 295

Lisätietoja: Mikko Salonen tai Øivind Aase.