Vilkas tiedonkeruun kesäkausi on alkanut Blom Kartassa

30.06.2017

Blom Kartta Oy on aloittanut vauhdikkaasti alkukesästä uusien aineistojen keräämisen niin ilmasta kuin maasta käsin.

”Kuvauskoneemme ovat päässeet hyödyntämään alku kesän muutamat korkeapaineen jaksot hyvin. Alkukesän kirkkaat ilmat mahdollistavat niin ilmakuvauksien kuin laserkeilauksien aineistojen keräämisen, jolloin laadukasta materiaalia on luvassa mm. BlomURBEX-paikkatietopalveluun. Toivottavasti kelit jatkuvat vieläkin suosiollisempana loppu kesää kohden”, toteaa avainasiakaspäällikkö Lasse Turunen.

”BlomSTREET-katunäkymäkuvauksemme ovat alkaneet HD-tekniikkaan päivitetyllä kameralla monissa Suomen kaupungissa ja kunnassa. Uusi HD-teknologia mahdollistaa entistä laadukkaampien ja monipuolisien tuotteiden ja palveluiden tarjonnan Blom Kartasta. Esimerkiksi HD-tarkkuudella kerätyillä BlomSTREET-kuvilla inventointien tulokset ovat paremmat perinteiseen kameratekniikkaan verrattuna”, täydentää avainasiakaspäällikkö Jukka Erkkilä.

Laadukkaat sekä kattavat aineistomme mahdollistavat laajemman käyttäjäkunnan kokoajan kehittyville palveluillemme.

Palveluistamme voit tiedustella myös kesän aikana: etunimi.sukunimi@blomkartta.fi

Hyvää kesää toivottaa Blom Kartta Oy!