Peter Mero Blom Kartan uusi toimitusjohtaja

08.08.2017

Blom Kartan toimitusjohtaja vaihtuu. Yrityksen nykyinen toimitusjohtaja Mikko Salonen siirtyy Suomen Olympiakomitean toimitusjohtajaksi 14.8.2017 alkaen. Uutena toimitusjohtajana aloittaa 4.9.2017 Peter Mero.

“Mikko Salonen on tehnyt erinomaista työtä Blom Kartan kehittämiseksi, erityisesti myyntiin ja toiminnan laatuun keskittyen. Blom Kartta on liiketoiminta-alueellaan ainoa ISO 9001:2015 sertifioitu yritys”, Blom Kartan hallituksen puheenjohtaja ja TerraTec-konsernin pääjohtaja Øivind Aase kertoo.

”Olemme kiitollisia niistä ponnisteluista, joita Mikko Salonen on tehnyt Blom Kartan eteen, ja aikamoisen ylpeitä siitä, että Suomen Olympiakomitean uusi toimitusjohtaja tulee henkilöstöstämme.”

Uusi toimitusjohtaja Peter Mero siirtyy Blom Kartan palvelukseen Finkraft Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Kartta- ja paikkatietoalaan liittyvää työkokemusta häneltä löytyy mm. paikannusteknologiayritysten Fastrax Oy ja Navicore Oy palveluksesta.

”Haimme Mikko Salosen työn jatkajaksi vahvan myyntikokemuksen omaavaa johtajaa, jolla olisi monipuolinen ja laaja työkokemus. Uskon, että Peter Mero pystyy omaksumaan nopeasti alan yksityiskohdat ja kehittämään Blom Karttaa vielä nykyistä vahvemmaksi paikkatietoalan toimijaksi”, Øivind Aase kommentoi.

”Odotan innolla Blom Kartan tarjoamia haasteita. Yrityksen ainutlaatuinen historia ja kuuluminen TerraTec-konserniin luovat vahvan perustan toiminnan eteenpäin viemiseksi”, Peter Mero toteaa.

Toimitusjohtajan vaihdoksella ei ole vaikutusta Blom Kartan liiketoimintaan. Blom Kartta haluaa jatkossakin olla Suomen johtava paikkatiedon kerääjä, käsittelijä ja mallintaja, joka tarjoaa ratkaisut asiakkaidensa kaikkiin paikkatietotarpeisiin.

Lisätietoja: Hallituksen puheenjohtaja Øivind Aase, +47 454 85 205