Blom Kartta paikkatietomarkkinoilla 7.11.

18.10.2017

Blom Kartta on perinteiseen tapaan mukana näytteilleasettajana Paikkatietomarkkinoilla Helsingin Messukeskuksessa 7.11. Paikkatietomarkkinat ovat suurin vuosittainen paikkatiedon ammattitapahtuma. Paikkatietomarkkinoilla puhutaan tänä vuonna liikenteen murroksesta.

Löydät Blom Kartan osastolta N1 yhdessä TerraTec Oy:n kanssa.

Blom Kartta kuuluu norjalaiseen TerraTec-konserniin, joka on pohjoismaiden suurimpia paikkatiedon kerääjiä ja jalostajia. TerraTecin toiminta-ajatuksena on sensoreilla (ilmakuvakamerat, laserkeilaimet, ajoneuvokeilaimet) tapahtuva paikkatiedon keräys, jalostus ja mallinnus.

Suomessa TerraTecilla on kaksi yhtiötä: TerraTec Oy ja Blom Kartta Oy.  Yhtiöt toimivat itsenäisinä konsernipalvelujen ja -tuotteiden jälleenmyyjinä ja jatkojalostajina sekä omien palvelujensa tuottajina. TerraTec Oy on erikoistunut metsävaratiedon tuottamiseen ja monikanavakeilainsovelluksiin. Blom Kartta Oy on erikoistunut pohjakarttoihin, maastomittauksiin, 3D-mallinnukseen ja metsävaratiedon tuottamiseen sekä paikkatietopalveluihin.