Haetaan asiantuntijaa/ kaavan pohjakarttojen ja laserkeilausaineiston editoijaa

11.07.2018

Haemme kaavan pohjakarttojen ja laserkeilausaineiston editoijaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijalta kokemusta BIM-mallinnuksesta laserkeilausaineiston pohjalta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää stereonäkökykyä ja huolellisuutta. Myös 3D-Win ohjelmiston, Office-ohjelmistojen, Terrasolidin ohjelmistoperheen ja MicroStation pohjaisten ohjelmien hyvä hallinta ovat työtehtävän edellyttämiä ominaisuuksia. Kokemus kaavan pohjakartoista ja niiden tietosisällöstä ja editoinnista luetaan eduksi. Eduksi luetaan myös laaja tuntemus paikkatietoaineistojen/kartta-aineistojen formaateista ja niiden välisistä muunnoksista.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Marjut Witikainen 15.8. klo 10-12, puh. 010 322 8955

Vapaamuotoiset hakemukset CV:ineen osoitteeseen: info@blomkartta.fi

 

Hakuaika päättyy 31.8.2018.