Haetaan maastomittaajaa/maastomallien editoijaa

11.07.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen maastomittaajaa/maastomallien editoijaa. Olet koulutukseltasi kartoittaja tai maanmittausinsinööri ja hallitset monipuolisesti alan mittaustöissä käytettävät laitteistot. Omaat vähintään muutaman vuoden kokemuksen kartoitus-/maastomallimittauksista. Hallitset hyvin toimisto-ohjelmistot, 3D Win ohjelman sekä maastomallien editoinnin. Olet kotonasi pistepilvien kanssa, joten Microstation osaaminen lasketaan eduksi.

Toimipaikka on Helsingissä, mutta monipuoliset mittaustyöt sijaitsevat ympäri Suomea, joten tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevaa tieturvakorttia, BE- ajokorttia ja oman auton käyttöä. Voimassa olevat työturva ja  rataturvakortit ovat hakijalle eduksi.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Marjut Witikainen 16.8. klo 10-12, puh. 010 322 8955

 

Vapaamuotoiset hakemukset CV:ineen osoitteeseen: info@blomkartta.fi

 

Hakuaika päättyy 31.8.2018.