Paikkatietopalvelut

Blom Kartta on täyden palvelun paikkatietotalo. Autamme asiakkaitamme kaikissa paikkatietoon liittyvissä tarpeissa olipa sitten kyse kartan laatimisesta, kaupunkimallin toteuttamisesta tai paikkatietojen analysoinnista liiketoiminnan tueksi. Konsultoimme myös mittaus- ja kartoitustekniikan hankkeissa kuten vaikkapa korkeus- ja koordinaatistojärjestelmän muunnoksissa (kuten N2000 ja EUREF-FIN).

Blom Kartta on PitneyBowesin MapInfo-paikkatieto-ohjelmistojen jälleenmyyjä, joten voimme tarjota asiakkaillemme myös tarkoituksenmukaiset työkalut paikkatietoaineistojen hyödyntämiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten osaava henkilöstömme voisi auttaa sinua!

Blom ja MapInfo

Blom toimii Suomessa Pitney Bowesin MapInfo-paikkatieto-ohjelmistojen virallisena jälleenmyyjänä.

Tarjoamaamme kuuluvat MapInfo-ohjelmistot, joilla asiakkaamme kykenevät hyödyntämään ja käyttämään toimittamiamme muita tuotteita ja palveluita. Keskeisinä ohjelmistoina palveluvalikoimassamme ovat laserkeilausaineistoja, 3D-ratkaisuja ja laajoja rasteriaineistoja hyödyntävät ratkaisut ja sovellukset.

Lataa ilmainen MapInfo Pro v. 16.x koekäyttöön täältä.

pitney_bowes_logo

Paikkatietoa pilvestä

Tarjoamme BlomURBEX-pilvipalvelustamme koko maan kattavat kaukokartoitusaineistot. Päivitämme palveluun säännöllisesti aina tuoreimmat saatavilla olevat aineistot. Lisäksi asiakkaan omien aineistojen lataaminen palveluun on mahdollista, jolloin massiivisien aineistojen ylläpidosta ei tarvitse huolehtia.

Suurien kattavuuksien lisäksi BlomURBEX mahdollistaa myös tarkkaresoluutioisten viistokuva-aineistojen käytön kaupunkisuunnitteluun. Kaavoittajien, yhdyskuntasuunnittelijoiden, hankekehittäjien, arkkitehtien ja paikkatietoasiantuntijoiden apuna toimivat myös BlomURBEXin tarjoamat 3D-aineistot.

Palvelussa olevat ilmakuva- ja laserkeilausaineistot ovat helposti saatavilla WMS/WMTS-rajapinnan kautta, tarjoamallamme työpöytäsovelluksella tai Internet-selaimen välityksellä. Olemme myös kehittäneet paikkatieto-ohjelmakohtaisia rajapintoja jolloin aineistojen operatiivinen käyttö onnistuu asiakkaan omasta tietojärjestelmästä.

paikkatietoa_pilvesta