Palvelut kunnille ja kaupungeille

Blom Kartta on täyden palvelun paikkatietotalo kunnille ja kaupungeille. Autamme kuntia ja kaupunkeja kaikissa paikkatietoon liittyvissä tarpeissa olipa sitten kyse kartan laatimisesta, kaupunkimallin tuottamisesta tai paikkatietojen analysoinnista toiminnan tueksi.

Suoritamme paikkatiedon keruuta ilmasta ja maasta kulloiseenkin tarpeeseen soveltuvimmalla sensorilla. Tuotamme tiedonkeruuseen perustuen kartat ja maastomallit asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toteuttamamme laadunvalvonta projektin eri vaiheissa takaa laadun ja toimituksen vastaavuuden asiakkaan tarpeisiin. Toiminta- ja laatujärjestelmämme on ISO9001 sertifioitu.

3D-kaupunkimallit tuotamme nykyaikaisilla menetelmillä. Mallinnuksessa voimme hyödyntää BlomOBLIQUE-viistoilmakuvia, laserkeilausaineistoja, kaavan pohjakartan tietoja ja muita kunnan paikkatietoaineistoja. Lopputuotteet sopivat esimerkiksi suunnitteluun, kaavoitukseen ja kansalaisten osallistamiseen.

BlomSTREET-palvelumme tarjoaa kokonaispalvelun katuomaisuuden hallintaan, tietojen inventointiin ja katualueiden kartoituksiin. Pilvipalvelun hyödyntäminen mahdollistaa merkittävän työajan säästön virtuaalisten maastokäyntien avulla.
Pitney Bowes-ohjelmistot, kuten MapInfo Pro ja MapInfo Advanced, ovat osa kattavaa palveluvalikoimaamme. Ohjelmistot tarjoavat perustan kunnan paikkatietoaineistojen tuottamiseen, muokkaamiseen ja esittämiseen niin yksittäisiltä työasemilta kuin laajempaan käyttöön tarkoitetuista selainpalveluista.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lasse Turunen, p. 050 491 5180, lasse.turunen@blomkartta.fi

Peter Mero, p. 040 480 8010, peter.mero@blomkartta.fi